Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta. Mer info - Ok

Källarbackens Intresseförening

Källarbackens Intresseförening

Hem
Badplatsen
Annelundsfesten
Bakluckeloppis
Sponsor
Medlemskap
Kontakta oss
  1. bildspel-1.jpg

Annelundsfesten 2024

annelundsfesten-logo.jpg

Annelundsfesten arrangeras av Källarbackens Intresseförening och hålls på Annelundstorget i Säffle, här lyfter vi fram Säffles många förmågor och talanger. En fest av Säfflefôlk för Säfflefôlk!

På efterfrågan planerar vi att arrangera Annelundsfesten igen, 2023 års fest var väldig omtyckt och vi kör på i samma anda. Vi har valt att lägga festen tidigt på sommaren, redan helgen efter midsommarafton lördagen 29:e juni.

Försäljare/Loppisbord om någon vill sälja saker mellan kl 14 – 18 på Annelundsfesten kan ni boka plats genom att kontakta Anna Zetterström kallarbackensif@gmail.com så ordnar hon en plats för 100kr a´ 2m. Bord tar du med själv samt övrigt du kan tänkas behöva.

Redan nu kan vi berätta att vi har lite artister och kringarrangemang på gång, så som ponnyridning te.x. Naturligtvis kommer det finnas en krögare på plats.

Även i år kan du eller din arbetsplats och företag kan vara med som sponsor för Annelundsfesten, därmed kan ni synas i olika sammanhang att just du/ni stödjer vårt ideella arbete. Naturligtvis kan den som vill alltid gå in som stödmedlem i Källarbackens Intresseförening, och på så vis stödja vårt arbete med att tillgängliggöra vår fina badplats Källarbacken för alla oss i Säffle.

Hur blir man Sponsor?

  • Då går man in på Sponsorsidan, där finns all information. 

Hur gör jag om jag vill uppträda på Annelundsfesten?

  • Skicka ett mail till vår scenansvarige Anna Zetterström 

Var hittar jag mer information om Annelundsfesten?


Saknar du någon information går det bra att skriva till kallarbackensif@gmail.com

 

Sponsorer

Vill du vara med och sponsra och synas här? Kontakta oss idag!

sbk.png

 

 

facebook.png instagram.png